Voorsprong door samenwerking.

Minder tijd kwijt aan de administratie, minder administratie/accountantskosten, en meer inzicht! AccountAnders Fact4Exquise is dé financiële oplossing voor tandartsen. Voor een vast bedrag per maand bent u volledig ontzorgd en heeft u altijd actueel inzicht.

Totaalontzorging

Exquise

Exquise, hét programma voor de tandheelkundige praktijk, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allesomvattend programma voor de tandartspraktijk. Van kleine solopraktijk, tot gespecialiseerde grote groepspraktijk en zelfs praktijkketens geven steeds meer de voorkeur aan het werken met Exquise. Met de nieuwe online versie wordt wederom een grote stap gezet. Exquise is opgebouwd rondom de patiëntkaart. De patiënt staat centraal. Dit betekent dat u alle relevante gegevens direct vanuit de kaart kunt invoeren, raadplegen en wijzigen. (bron: Vertimart)

AccountAnders

AccountAnders is een toonaangevend administratiekantoor dat zich focust op efficiëntie, daarmee helpen we ondernemers tijd én kosten te besparen. Door de unieke koppeling met Exquise is het nu mogelijk om de administratie volledig te automatiseren voor tandartspraktijken die gebruik maken van Exquise. Daarom hebben we een speciaal AccountAnders label in de markt gezet, gespecialiseerd in Exquise gebruikers. (lees meer over AccountAnders)

Minder tijd kwijt aan de administratie, minder administratie/accountantskosten, en meer inzicht!

Exquise en AccountAnders

De boekhoudstraat, salarisadministratie én cockpit van AccountAnders worden gekoppeld aan Exquise. Door de juiste inrichting van de administratie krijgt u als tandarts de stuurinformatie die u nodig heeft. U hoeft dus niet meer zelf te boekhouden en tegelijkertijd heeft u altijd inzicht in uw actuele resultaten. Bovendien bespaart u hierdoor gegarandeerd op uw administratiekosten. Voor een vast bedrag per maand bent u volledig ontzorgt en heeft altijd actueel inzicht.

In deze video laten we kort zien hoe het werkt >>

Voordeelpakketten

Admin Basic

Het Admin Basic pakket is onze administratieve oplossing waarmee je snel, eenvoudig en accuraat je administratie kunt doen. Door de unieke koppeling tussen Exquise en Twinfield was boekhouden nog nooit zo eenvoudig.
€40,- p/m + €2,50 per extra gebruiker

Admin Startup

Als aanvulling op het basispakket bieden wij de service om jouw administratie in te richten en de automatische koppeling met Exquise en de bank te leggen.
Prijs: €699,-

Easy & Together

AccountAnders Fact4Exquise is de totaaloplossing voor je financiële administratie, ontwikkeld in samenwerking met Exquise en Twinfield. Wij verzorgen de gehele administratie, plus het financiële dashboard voor de tussentijdse cijfers. Door de juiste inrichting van de administratie krijg je de stuurinformatie die je nodig hebt. Je hoeft dus niet meer zelf te boekhouden en tegelijkertijd heb je altijd inzicht in je actuele resultaten. Dat doen we tegen vaste scherpe maandtarieven. Wij werken hierbij in goede harmonie samen met je huidige accountant/adviseur.
Bereken direct je prijs >>

Easy & Advisor

Het premiumpakket van AccountAnders Fact4Exquise is de totaaloplossing voor je financiële- en salarisadministratie. Ontwikkeld in samenwerking met Exquise en Twinfield. De beste financiële applicaties voor je praktijk zijn ondergebracht in één portal en gekoppeld aan de AccountAnders boekhoudstraat. Door de juiste inrichting van de administratie krijg je de stuurinformatie die je nodig hebt. Je hoeft dus niet meer zelf te boekhouden en tegelijkertijd heb je altijd inzicht in je actuele praktijkresultaten. En dat doen we tegen vaste scherpe maandtarieven. Onze adviseurs staan voor je klaar. Je bespaart zo niet alleen tijd, maar ook vervallen je accountantskosten.
Bereken direct je prijs >>

Neem contact met ons op voor meer informatie!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Kennismaken?

    Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.