Voorsprong door samenwerking.

Minder tijd kwijt aan de administratie, minder administratie- en accountantskosten en meer inzicht! AccountAnders is dé financiële oplossing voor tandartsen. Voor een vast bedrag per maand ben je volledig ontzorgd en heb je altijd actueel inzicht.

Totaalontzorging door samenwerking

Exquise
De praktijksoftware

Exquise is hét programma voor de tandheelkundige praktijk. In de afgelopen jaren is Exquise doorontwikkeld tot een allesomvattend programma voor de tandartspraktijk. Kleine solopraktijken, gespecialiseerde grote groepspraktijken en zelfs praktijkketens geven steeds meer de voorkeur aan het werken met Exquise. Met de nieuwe online versie wordt wederom een grote stap gezet.

Twinfield
Het financiële systeem

Twinfield biedt slimme boekhoudsoftware om op innovatieve manieren samen te werken. Daardoor kunnen tandartsen en accountants beiden doen waar ze echt goed in zijn. Door de nieuwe wederzijdse boekhoudkoppeling tussen Exquise en Twinfield worden de declaraties automatisch verwerkt in Twinfield. Daarnaast heeft de tandartsassistent of secretaresse ook meteen inzicht in welke declaratie nog openstaat bij de cliënt. Jij wilt toch ook slim samenwerken?

AccountAnders
Dé accountancyinnovator

Het jonge, enthousiaste en vooruitstrevende team van AccountAnders maakt gebruik van de laatste technieken voor het automatiseren van je boekhouding en rapportage. De boekhoudstraat, salarisadministratie en cockpit van AccountAnders zijn gekoppeld aan Exquise en Twinfield. Door de juiste inrichting van de boekhouding krijg je als tandarts de stuurinformatie die je nodig hebt. Je hoeft dus niet meer zelf te boekhouden en tegelijkertijd heb je altijd inzicht in je actuele resultaten.

Voordeel
pakketten

Om jouw tandartspraktijk zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we een aantal voordeelpakketten ontwikkeld. Kies het pakket wat bij je past. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Hoezo anders?

Hoezo anders?

Voordeelpakketten

Admin Basic

Het Admin Basic pakket is onze administratieve oplossing waarmee je snel, eenvoudig en accuraat je administratie kunt doen. Door de unieke koppeling tussen Exquise en Twinfield was boekhouden nog nooit zo eenvoudig.
€45,- p/m + €2,60 per extra gebruiker

Admin Startup

Als aanvulling op het basispakket bieden wij de service om jouw administratie in te richten en de automatische koppeling met Exquise en de bank te leggen.
Prijs: €729,-

Easy & Together

AccountAnders is de totaaloplossing voor je financiële administratie, ontwikkeld in samenwerking met Exquise en Twinfield. Wij verzorgen de gehele administratie, plus de financiële cockpit voor de tussentijdse cijfers. Door de juiste inrichting van de administratie krijg je de stuurinformatie die je nodig hebt. Je hoeft dus niet meer zelf te boekhouden en tegelijkertijd heb je altijd inzicht in je actuele resultaten. Dat doen we tegen vaste scherpe maandtarieven. Wij werken hierbij in goede harmonie samen met je huidige accountant/adviseur.
Bereken direct je prijs >>

Easy & Advisor

Het premiumpakket van AccountAnders is de totaaloplossing voor je financiële- en salarisadministratie. Ontwikkeld in samenwerking met Exquise en Twinfield. De beste financiële applicaties voor je praktijk zijn ondergebracht in één portal en gekoppeld aan de AccountAnders boekhoudstraat. Door de juiste inrichting van de administratie krijg je de stuurinformatie die je nodig hebt. Je hoeft dus niet meer zelf te boekhouden en tegelijkertijd heb je altijd inzicht in je actuele praktijkresultaten. En dat doen we tegen vaste scherpe maandtarieven. Onze adviseurs staan voor je klaar. Je bespaart zo niet alleen tijd, maar ook vervallen je accountantskosten.
Bereken direct je prijs >>

"A good accountant never makes mistrakes"
Ralf van Roosmalen
MKB Adviseur - Accountant
"Trots als een pauw op ons werk voor jou!"
Peter Eerkens
MKB Adviseur

Neem contact op!

Ralf en Peter staan voor je klaar voor al jouw vragen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak onder het genot van een kopje koffie.

Kennismaken?

    Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.