Verlof aanvraag via App

 In Salaris/HRM

Verlof aanvraag via App

Met de zomervakantie in aantocht ontvang je als werkgever weer veel verlofaanvragen. Maar hoe wordt het verlof binnen jouw bedrijf eigenlijk geregistreerd en hoe vragen de werknemers toestemming voor hun welverdiende vakantie?

Werkt je nog met verlofkaarten of met excel bestanden? Wist je dat je veel tijd kan besparen met onze online verlofmodule en Nmbrs app.  Het verlof wordt digitaal geregistreerd en het vakantiesaldo wordt op de salarisstroken weergegeven.

De werknemer vraagt goedkeuring via zijn persoonlijke account en de werkgever krijgt automatisch bericht. De werkgever hoeft het alleen goed te keuren, waarna alles automatisch op het verlofsaldo verwerkt wordt. Dus geen verlofbriefjes meer en geen onnodige extra verlofadministratie!

Tijdregistratie

Om de vakanties goed aan te laten sluiten met de werkzaamheden binnen je bedrijf is een goede planning noodzakelijk. Met een tijdregistratiesysteem kan je eenvoudig de planning onder controle houden.

Rooster daarnaast eenvoudig de flexibele krachten in en zorg dat er altijd genoeg mensen aanwezig zijn. Er zijn diverse tijdregistraties op de markt die ook te koppelen zijn aan Nmbrs. De uren komen ook automatisch in de salarisadministratie door de automatische koppeling.

Vraag de salarisprofessionals van AccountAnders naar de mogelijkheden!

Recent Posts
Kennismaken?

    Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.