Voorsprong is los durven laten.

Als ondernemer ben je druk met ondernemen. Kansen creëren en benutten. Dan is het goed mogelijk dat je focus niet ligt op de HRM zaken binnen je organisatie. AccountAnders biedt je ondersteuning en advies bij al je HRM vraagstukken. Van het geven van juridisch advies tot het uitwerken van een nieuwe beoordelingscyclus en van het opstellen van een personeelshandboek tot het begeleiden van personeels-gesprekken, wij staan voor je klaar.

NMBRS

Het digitale NMBRS systeem werkt in de cloud en zorgt ervoor dat je altijd en overal inzicht hebt. Naast de salaris- administratie kun je in NMBRS ook terecht voor:

 • Verzuimregistratie
 • Verlofaanvragen en registratie
 • Pensioencontroles
 • Wagenpark beheer
 • Contract beheer
 • Dossieropbouw
 • Integratie & koppeling van je softwaresystemen

HRM diensten

HRM advies

Wat je HR vraagstuk ook is, wij staan voor je klaar. Sparringpartner nodig? We geven je graag verschillende mogelijkheden die bij jouw situatie passen en voorzien je van een duidelijk advies.

Voor alle veelvoorkomende eerstelijns HR-vragen hebben we een online portal ontwikkeld: de HR Checkit Tool. Deze tool bevat actuele en juridisch gecontroleerde informatie en is geschreven in de taal van jou als ondernemer.

HRM begeleiding

Wij weten dat het voeren van personeelsgesprekken, het ordenen van personeelsdossiers en het aantrekken van goede nieuwe medewerkers van belang zijn om optimaal gebruik te maken van personeelskapitaal. Daarom ontzorgt AccountAnders je bij deze en vele andere werkzaamheden waar je zelf de kunde of de tijd niet voor hebt. Op jouw locatie, of vanuit ons kantoor, net waar de situatie om vraagt.

HRM telefonisch spreekuur

Neem gerust eens contact op tijdens ons gratis telefonisch spreekuur. Wij zitten voor je klaar om je antwoord te geven op vragen zoals bijvoorbeeld contracten, ziekteverzuim, premies, subsidies of beoordelingssystematiek. Het telefonisch spreekuur is iedere woensdag van 10.00 – 11.00 uur via telefoonnummer 085 – 760 8500. Je kunt uiteraard ook gewoon bij ons binnenlopen voor vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie!

Hoezo anders?

Hoezo anders?

Tevreden HRM klanten

 • "AccountAnders denkt met ons mee door, op basis van cijfers en hun ervaringen, ons bedrijf vooruit te helpen. Zij hebben door hun ervaring andere invalshoeken en komen vaak met waardevolle ideeën. Daarnaast waren wij het afgelopen jaar blij verrast met de uitkomsten van de InControl-Scan die AccountAnders heeft uitgevoerd. De scan heeft ertoe geleid dat wij ruim €50.000 aan sociale premies hebben terug ontvangen van de belastingdienst."

  Björn Voogt
  Björn Voogt VP&A Groep

HRM Team

Ons HRM- en Salaristeam staat voor je klaar voor al jouw vragen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak onder het genot van een kopje koffie.

"Ik mag dan wel één van de oudste zijn, maar ik ben niet van de oude stempel."
Jeroen van der Heijden
Senior HR-Salarisadviseur
"Ik lees je salarisadministatie in no-time uit."
Dennis van de Kar
Salarisadministrateur
Kennismaken?

  Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.