Hoe werkt Fact4Fysio?

Online je boekhouding voeren wordt door de nieuwste technologieën eenvoudig:

 1. AccountAnders realiseert een real-time koppeling tussen je praktijksoftware en onze boekhoudstraat.
 2. De declaratiegegevens uit je praktijksoftware (Intramed, FysioRoadmap of Fysiomanager) en de rest van je financiële administratie worden opgenomen in onze boekhoudstraat (Twinfield).
 3. Met Basecone installeren we een scan- en herkenoplossing voor de inkoopfacturen, die je hoeft die alleen nog maar te mailen of appen.
 4. Alle informatie komt terecht in de Praktijkcockpit, een online omgeving die speciaal voor jou op maat wordt ingericht en je snel inzicht geeft in je praktijk. Bekijk hier onze demo cockpit.

De praktijkcockpit biedt:

voordelen-fysio-accountanders-accountant-fysiopraktijk-loonadministratie-boekhouden-salarisdministratie-piloot

Maandelijkse managementinformatie

Met een klik op de knop kun je maandelijkse overzichten opvragen. Alle informatie wordt verwerkt en is altijd up-to-date.

voordelen-fysio-accountanders-accountant-fysiopraktijk-loonadministratie-boekhouden-salarisdministratie-copiloot

Resultaten per medewerker

De resultaten per medewerker per maand en andere overzichten worden schema-tisch weergegeven. Net waar je behoefte aan hebt.

voordelen-fysio-accountanders-accountant-fysiopraktijk-loonadministratie-boekhouden-salarisdministratie-zorgeloos-ondernemen

Gratis benchmarkrapportage

Je ziet in een oogopslag hoe je ervoor staat ten opzichte van collega-ondernemers. Hier vind je ontwikkelingen, uitdagingen en kansen voor de verbetering van je praktijk.

HRM
module

Wij zorgen voor een digitale salarisomgeving voor jou en je medewerkers. Voor de salarisgegevens krijg je een online dossier met alle HR-functionaliteiten.

Wat doe ik zelf?

Je hoeft zelf slechts drie dingen bij te houden. Als eerste scan je dagelijks of wekelijks je inkoopfacturen met Basecone of je tagt ze via de app. Als tweede verzorg je zelf je declaraties en de retourinformatie. Al deze informatie wordt vervolgens automatisch verwerkt in Twinfield. En als laatste doe je uiteraard zelf je betalingen. AccountAnders doet de rest!

Voordelen

 • Je krijgt met de Praktijkcockpit 24/7 heel overzichtelijk toegang tot je praktijkresultaten. Je hebt dus direct inzicht en je kunt snel bijsturen als dat nodig is.
 • Je kunt eenvoudig een verdiepingsslag Door bijvoorbeeld de omzet te specificeren op werknemer kun je nuttigere stuurinformatie uit de administratie krijgen en mooie omzetanalyses maken.
 • Je hoeft zelf geen boekhouding meer te doen.
 • Je houdt meer behandeltijd over.
 • Je bespaart geld. Onze all-in prijs is vaak goedkoper!
 • Je staat niet voor onverwachte kosten. Wij werken met vaste, transparante prijzen.

Tevreden klanten

 • “Naast de administratie en rapportages is AccountAnders een uitstekende partij die ons vlekkeloos door de hele overname loodste. Voor zo’n overname heb je naast financiële ook juridische en fiscale kennis nodig. De automatisering van de boekhouding leverde ons meteen al een besparing op van zo’n € 5.000 aan ICT-licenties. We hebben met de fusie ook direct een nieuwe website en huisstijl gelanceerd, waarmee we we ook door AccountAnders zijn ontzorgt.”

  Rienk Post
  Rienk Post C-enter
 • "Mijn declaraties komen automatisch in mijn boekhouding te staan, de inkoopzijde verloopt geautomatiseerd en de loonadministratie is volledig digitaal. Het personeel heeft een eigen inlog waarmee ze hun loonstroken kunnen zien en verlof kunnen aanvragen. Door AccountAnders ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie, betaal ik minder administratiekosten en heb ik meer inzicht in de cijfers van mijn praktijk."

  Rob Zeijen
  Rob Zeijen Praktijk Dommelen
 • "Na een behoorlijk aantal accountants te hebben “versleten” hebben we nu eindelijk een bedrijf gevonden dat meedenkt, verstand van zaken heeft, altijd (echt altijd!) bereikbaar is, snel zaken oplost, een uiterst efficient, snel en makkelijk boekhoudsysteem heeft ingericht en ook nog superbetaalbaar is. Dus namens YorBody fysiotherapie franchise (gevestigd op 60 locaties in NL) zou ik zeggen: DOEN!"

  Peter Deutz
  Peter Deutz YorBody fysiotherapie
 • "Fijn bedrijf, wij hebben nu real-time managementinformatie met duidelijke overzichten. Het is fijn om elke week even in te loggen en te kijken hoe het met de praktijk staat. Ook de persoonlijke kwartaal-gesprekken zijn erg verhelderend, waardoor de juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor de toekomst, met financiële onderbouwing. Door hun concurrerende all-in-one prijzen komen wij ook niet voor verrassingen te staan."

  Jurian Donders
  Jurian Donders Fysio Donders
 • "Onze snelle groei is mede mogelijk geworden doordat we een innovatieve organisatie zijn. Daarbij is een goede ondersteuning op financieel vlak onontbeerlijk. We zijn daarom op zoek gegaan naar een accountantskantoor dat ons volledig kan ondersteunen en ontzorgen. Bij deze zoektocht kwamen we AccountAnders tegen en tot op heden maken ze het vertrouwen dat we ze hebben gegeven iedere keer weer waar."

  Kees Smelt
  Kees Smelt De Heare
 • "Onze systemen zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor je up-to-date inzicht krijgt. Dat geeft mij controle en overzicht. Wanneer je kunt benchmarken ‒ dankzij AccountAnders ‒ weet je beter waar je staat en aan welke knoppen je moet draaien. De meerwaarde van AccountAnders zit voor mij in hun begrip van mijn branche. Ik baseer mijn beslissingen nu op cijfers die up-to-date zijn. Ook niet onprettig: ze werken efficiënter en goedkoper, omdat ze veel geautomatiseerd hebben."

  Rogier Bos
  Rogier Bos Bos & Weide

Bereken maandabonnement


AccountAnders

Administratie

Inkoopfacturen
Verkoopfacturen
Aangifte(s) omzetbelasting
Aangifte(s) ICP
Loonstroken per maand
Onbeperkt administratie support
Extra diensten

AccountAnders

Fiscaal / Advies

Accountant
MKB Adviseur
Fiscalist
Aangifte IB (ondernemer)
Aangifte IB (partner)
Aangifte(s) VPB
HR Module

AccountAnders

Rapportage

Jaarrekening werkmaatschappij
Jaarrekening holding
Bespreking jaarrekening
Basis cockpit
Maatwerk cockpit
Publicatiestukken


Totaalbedrag per maandKennismaken?

Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.