voorsprong-is-de-juiste-focus

Voorsprong door efficiëntie.

Wij dragen online zorg voor jouw administratie! Hierdoor hou je meer tijd over voor je patiënten en bespaar je op administratiekosten. Je krijgt een up-to-date inzicht in je praktijkresultaten en bij vragen kun je ons altijd bereiken! Ben jij er klaar voor?

Hoe werkt het?

Iedere fysio maakt gebruik van praktijksoftware. Wij zorgen voor de juiste inrichting en koppelen jouw praktijksoftware (Intramed, FysioRoadmap of Fysiomanager) aan onze boekhoudstraat. AccountAnders Fact4Fysio helpt je met het realiseren van je doelen! Met deze branche-oplossing zorgen we ervoor dat je op eenvoudige én leuke wijze inzicht krijgt in je fysiopraktijk.

Fysio Cockpit

Al de financiële informatie van jouw praktijk komt samen in jouw persoonlijke Fysio Cockpit. Je krijgt hiermee 24/7 heel overzichtelijk toegang tot je praktijkresultaten. Je hebt dus direct inzicht en je kunt snel bijsturen als dat nodig is.

Alle informatie wordt verwerkt en is altijd up-to-date. Je hebt zelfs inzicht in de resultaten per therapeut per maand! Hoe dit eruit ziet is in de demo te zien door bovenin te klikken op ‘fysiocockpit’ en vervolgens ‘resultaat per medewerker’ aan te klikken. (De fysiocockpit is vooralsnog alleen via de desktop te openen)

Benchmarktool

Ben jij ook wel eens benieuwd hoe jouw praktijk het doet in vergelijking met anderen? Zou het niet ideaal zijn als je dat snel en eenvoudig zou kunnen berekenen? Het kan!

Met onze benchmarktool voor fysiotherapiepraktijken vergelijk je eenvoudig je resultaten met andere praktijken. Volledig anoniem en gratis! Zie waar je in uitblinkt en waar er nog kansen liggen!

Ook voor fysio’s die (nog) geen klant zijn bij AccountAnders!

Het Fysio-team

Ons Fysio-team staat voor je klaar om die vervelende administratie van jou over te nemen. Wil je weten hoeveel tijd en kosten jouw fysiopraktijk kan besparen en hoe dat werkt? Maak een vrijblijvende afspraak onder het genot van een kopje koffie.
Op de foto v.l.n.r.: Mariska, Dennis, Hediye en Wouter.

Voordelen AccountAnders

Benchmarkvergelijking

Benchmarkvergelijking

Ben je wel eens benieuwd hoe jouw fysiotherapiepraktijk presteert in vergelijking met anderen? Dit maken we inzichtelijk voor je met onze benchmarktool.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Wij snappen dat je lang niet altijd overdag toekomt aan je administratie. Daarom kun je ons ook ’s avonds en in het weekend gerust bellen.

Slimme technologie

Slimme technologie

Door slim gebruik te maken van de bestaande technologie, hebben wij koppelingen gerealiseerd tussen alle voor jou relevante softwarepakketten.

Zorgeloos ondernemen

Zorgeloos ondernemen

Je hebt graag het stuur zelf in handen. Met ons geavanceerde cockpit heb je altijd en overal inzicht in je actuele cijfers. Wel zo’n fijn gevoel!

Je adviseur kijkt mee

Je adviseur kijkt mee

Je administratie wordt verwerkt door je persoonlijke MKB-adviseur. We signaleren kansen en fiscale voordelen en bellen je dan ook direct!

Op de automatische piloot

Op de automatische piloot

Boekhouden is vanaf nu eenvoudig! Je verzorgt zelf declaraties en mailt je inkoopfacturen en bonnetjes naar ons. Je besparing van tijd en kosten is enorm.

Tevreden klanten

 • “Naast de administratie en rapportages is AccountAnders een uitstekende partij die ons vlekkeloos door de hele overname loodste. Voor zo’n overname heb je naast financiële ook juridische en fiscale kennis nodig. De automatisering van de boekhouding leverde ons meteen al een besparing op van zo’n € 5.000 aan ICT-licenties. We hebben met de fusie ook direct een nieuwe website en huisstijl gelanceerd, waarmee we we ook door AccountAnders zijn ontzorgt.”

  Rienk Post
  Rienk Post C-enter
 • "Mijn declaraties komen automatisch in mijn boekhouding te staan, de inkoopzijde verloopt geautomatiseerd en de loonadministratie is volledig digitaal. Het personeel heeft een eigen inlog waarmee ze hun loonstroken kunnen zien en verlof kunnen aanvragen. Door AccountAnders ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie, betaal ik minder administratiekosten en heb ik meer inzicht in de cijfers van mijn praktijk."

  Rob Zeijen
  Rob Zeijen Praktijk Dommelen
 • "Na een behoorlijk aantal accountants te hebben “versleten” hebben we nu eindelijk een bedrijf gevonden dat meedenkt, verstand van zaken heeft, altijd (echt altijd!) bereikbaar is, snel zaken oplost, een uiterst efficient, snel en makkelijk boekhoudsysteem heeft ingericht en ook nog superbetaalbaar is. Dus namens YorBody fysiotherapie franchise (gevestigd op 60 locaties in NL) zou ik zeggen: DOEN!"

  Peter Deutz
  Peter Deutz YorBody fysiotherapie
 • "Fijn bedrijf, wij hebben nu real-time managementinformatie met duidelijke overzichten. Door hun concurrerende all-in-one prijzen komen wij ook niet voor verrassingen te staan."

  Jurian Donders
  Jurian Donders Fysio Donders
 • "Onze snelle groei is mede mogelijk geworden doordat we een innovatieve organisatie zijn. Daarbij is een goede ondersteuning op financieel vlak onontbeerlijk. We zijn daarom op zoek gegaan naar een accountantskantoor dat ons volledig kan ondersteunen en ontzorgen. Bij deze zoektocht kwamen we AccountAnders tegen en tot op heden maken ze het vertrouwen dat we ze hebben gegeven iedere keer weer waar."

  Kees Smelt
  Kees Smelt De Heare
 • "Onze systemen zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor je up-to-date inzicht krijgt. Dat geeft mij controle en overzicht. Wanneer je kunt benchmarken ‒ dankzij AccountAnders ‒ weet je beter waar je staat en aan welke knoppen je moet draaien. De meerwaarde van AccountAnders zit voor mij in hun begrip van mijn branche. Ik baseer mijn beslissingen nu op cijfers die up-to-date zijn. Ook niet onprettig: ze werken efficiënter en goedkoper, omdat ze veel geautomatiseerd hebben."

  Rogier Bos
  Rogier Bos Bos & Weide

Hoezo anders?

Wij zijn jong, fris en pakken het 8x anders aan. Wat je daar van merkt, hebben wij vastgelegd in acht concrete beloften. Benieuwd naar onze 8xAnders garantie?

Lees meer >>

Neem contact met ons op voor meer informatie!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Bereken maandabonnement


AccountAnders

Administratie

Inkoopfacturen
Verkoopfacturen
Aangifte(s) omzetbelasting
Loonstroken per maand
Twinfield abonnement
Onbeperkt administratie support
Extra diensten

AccountAnders

Fiscaal / Advies

Accountant
MKB Adviseur
Fiscalist
Aangifte IB (ondernemer)
Aangifte IB (partner)
Aangifte(s) VPB
HR Module

AccountAnders

Rapportage

Jaarrekening werkmaatschappij
Jaarrekening holding
Bespreking jaarrekening
Basis cockpit
Maatwerk cockpit
Benchmark
Publicatiestukken


Totaalbedrag per maand
Kennismaken?

Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.