Voorsprong door efficiëntie.

Wij dragen online zorg voor jouw administratie! Hierdoor hou je meer tijd over voor je patiënten en bespaar je op administratiekosten. Je krijgt een up-to-date inzicht in je praktijkresultaten en bij vragen kun je ons altijd bereiken! Ben jij er klaar voor?

Hoe werkt het?

Als fysio werk je met een softwarepakket. Wij zorgen voor de juiste inrichting en koppelen jouw software (Intramed, FysioRoadmap of Fysiomanager) aan onze boekhoudstraat. AccountAnders helpt je met het realiseren van je doelen! Met deze branche-oplossing zorgen we ervoor dat je op eenvoudige én leuke wijze inzicht krijgt in je fysiopraktijk.

Benchmarktool

Ben jij ook wel eens benieuwd hoe jouw praktijk het doet in vergelijking met anderen? Zou het niet ideaal zijn als je dat snel en eenvoudig zou kunnen berekenen? Het kan!

Met onze benchmarktool voor fysiotherapiepraktijken vergelijk je eenvoudig je resultaten met andere praktijken. Volledig anoniem en gratis! Zie waar je in uitblinkt en waar er nog kansen liggen!

Ook voor fysio’s die (nog) geen klant zijn bij AccountAnders!

Voordelen AccountAnders

voordelen-fysio-accountanders-accountant-fysiopraktijk-loonadministratie-boekhouden-salarisdministratie-piloot

Op de automatische piloot

Boekhouden is vanaf nu eenvoudig! Je verzorgt zelf declaraties en mailt je inkoopfacturen en bonnetjes naar ons. Je besparing van tijd en kosten is enorm.

voordelen-fysio-accountanders-accountant-fysiopraktijk-loonadministratie-boekhouden-salarisdministratie-copiloot

Je adviseur kijkt mee

Je administratie wordt verwerkt door je persoonlijke MKB-adviseur. We signaleren kansen en fiscale voordelen en bellen je dan ook direct!

voordelen-fysio-accountanders-accountant-fysiopraktijk-loonadministratie-boekhouden-salarisdministratie-zorgeloos-ondernemen

Zorgeloos ondernemen

Je hebt graag het stuur zelf in handen. Met ons geavanceerde cockpit heb je altijd en overal inzicht in je actuele cijfers. Wel zo’n fijn gevoel!

Slimme technologie

Door slim gebruik te maken van de bestaande technologie, hebben wij koppelingen gerealiseerd tussen alle voor jou relevante softwarepakketten.

24/7 bereikbaar

Wij snappen dat je lang niet altijd overdag toekomt aan je administratie. Daarom kun je ons ook ’s avonds en in het weekend gerust bellen.

Benchmarkvergelijking

Ben je wel eens benieuwd hoe jouw fysiotherapiepraktijk presteert in vergelijking met anderen? Dit maken we inzichtelijk voor je met onze benchmarktool.

Tevreden klanten

 • “Naast de administratie en rapportages is AccountAnders een uitstekende partij die ons vlekkeloos door de hele overname loodste. Voor zo’n overname heb je naast financiële ook juridische en fiscale kennis nodig. De automatisering van de boekhouding leverde ons meteen al een besparing op van zo’n € 5.000 aan ICT-licenties. We hebben met de fusie ook direct een nieuwe website en huisstijl gelanceerd, waarmee we we ook door AccountAnders zijn ontzorgt.”

  Rienk Post
  Rienk Post C-enter
 • "Mijn declaraties komen automatisch in mijn boekhouding te staan, waardoor ik na het declareren nooit meer met de administratie bezig hoef te zijn. Ook de inkoopzijde verloopt geautomatiseerd en is de loonadministratie volledig digitaal. Het personeel heeft een eigen inlog waarmee ze hun loonstroken kunnen zien en verlof kunnen aanvragen. Door AccountAnders ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie, betaal ik minder administratiekosten en heb ik meer inzicht in de cijfers van mijn praktijk."

  Rob Zeijen
  Rob Zeijen Praktijk Dommelen
 • "Na een behoorlijk aantal accountants te hebben “versleten” hebben we nu eindelijk een bedrijf gevonden dat meedenkt, verstand van zaken heeft, altijd (echt altijd!) bereikbaar is, snel zaken oplost, een uiterst efficient, snel en makkelijk boekhoudsysteem heeft ingericht en ook nog superbetaalbaar is. Dus namens YorBody fysiotherapie franchise (gevestigd op 60 locaties in NL) zou ik zeggen: DOEN!"

  Peter Deutz
  Peter Deutz YorBody fysiotherapie
 • "Fijn bedrijf, wij hebben nu real-time managementinformatie met duidelijke overzichten. Door hun concurrerende all-in-one prijzen komen wij ook niet voor verassingen te staan."

  Jurian Donders
  Jurian Donders Fysio Donders
 • "Wij zijn een snelgroeiende organisatie met 14 locaties en 60 medewerkers in Twente en Salland. Onze ontwikkeling is mede mogelijk geworden doordat we een innovatieve organisatie zijn. Daarbij is een goede ondersteuning op financieel vlak onontbeerlijk. We zijn daarom op zoek gegaan naar een accountantskantoor dat ons volledig kan ondersteunen en ontzorgen. Bij deze zoektocht kwamen we AccountAnders tegen en tot op heden maken ze het vertrouwen dat we ze hebben gegeven iedere keer weer waar."

  Kees Smelt
  Kees Smelt De Heare
 • "De diverse systemen waarmee we werken zijn aan elkaar gekoppeld: het boekhoudprogramma, HRM, klanttevredenheidsonderzoeken. Hierin komt alle informatie samen, waardoor je up-to-date inzicht krijgt. Dat geeft mij het gevoel dat ik controle en overzicht heb. Wanneer je kunt benchmarken ‒ wat kan dankzij de informatie die AccountAnders over de fysiobranche heeft opgebouwd ‒ weet je beter waar je staat en aan welke knoppen je moet draaien. De meerwaarde van AccountAnders zit voor mij in hun begrip van mijn branche. Zij kennen de uitdagingen en weten hoe we daarop in moeten spelen. Maar vooral: ik baseer mijn beslissingen nu op cijfers die up-to-date zijn. Ook niet onprettig: ze werken efficiënter en goedkoper, omdat ze veel geautomatiseerd hebben."

  Rogier Bos
  Rogier Bos Bos & Weide

Hoezo anders?

Wij zijn jong, fris en pakken het 8x anders aan. Wat je daar van merkt, hebben wij vastgelegd in acht concrete beloften. Benieuwd naar onze 8xAnders garantie?

Lees meer >>

Neem contact met ons op voor meer informatie!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Bereken maandabonnement


AccountAnders

Administratie

Inkoopfacturen
Verkoopfacturen
Aangifte(s) omzetbelasting
Loonstroken per maand
Onbeperkt administratie support
Extra diensten

AccountAnders

Fiscaal / Advies

Accountant
MKB Adviseur
Fiscalist
Aangifte IB (ondernemer)
Aangifte IB (partner)
Aangifte(s) VPB

AccountAnders

Rapportage

Jaarrekening(en)
Bespreking jaarrekening
Basis cockpit
Maatwerk cockpit
Benchmark
Twinfield abonnement
Publicatiestukken


Totaalbedrag per maand
Kopje koffie?

Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen!