voorsprong-is-de-juiste-focus

Voorsprong door efficiëntie.

Lees hier de fysio-blogs.

Wij dragen online zorg voor jouw administratie! Hierdoor hou je meer tijd over voor je patiënten en bespaar je op administratiekosten. Je krijgt een up-to-date inzicht in je praktijkresultaten en bij vragen kun je ons altijd bereiken! Vanzelfsprekend helpen wij je ook bij belangrijke ondernemersvraagstukken zoals toetreding, uittreding, overname en verkoop van praktijken, maatschapscontracten, de optimale ondernemingsstructuur etc. Ben jij er klaar voor?

Hoe werkt het?

Iedere fysio maakt gebruik van praktijksoftware. Wij zorgen voor de juiste inrichting en koppelen jouw praktijksoftware (Intramed, SpotOnMedics, FysioRoadmap of Fysiomanager) aan onze boekhoudstraat. AccountAnders Fact4Fysio helpt je met het realiseren van je doelen! Met deze branche-oplossing zorgen we ervoor dat je op eenvoudige én leuke wijze inzicht krijgt in je fysiopraktijk.

Fysio Cockpit

Al de financiële informatie van jouw praktijk komt samen in jouw persoonlijke Fysio Cockpit. Je krijgt hiermee 24/7 heel overzichtelijk toegang tot je praktijkresultaten. Je hebt dus direct inzicht en je kunt snel bijsturen als dat nodig is.

Alle informatie wordt verwerkt en is altijd up-to-date. Je hebt zelfs inzicht in de resultaten per therapeut per maand! Hoe dit eruit ziet is in de demo te zien door bovenin te klikken op ‘fysiocockpit’ en vervolgens ‘resultaat per medewerker’ aan te klikken. (De fysiocockpit is vooralsnog alleen via de desktop te openen)

Advisering

Als praktijkeigenaar heb je behoefte aan een sparringspartner die kennis van zaken heeft. Daarom begeleiden we praktijken ook bij ondernemersvraagstukken. Door onze ruime ervaring en de samenwerking met ESJ kun je o.a. bij ons terecht voor:

 • Opstellen waarderingen van fysiotherapiepraktijken;
 • Begeleiding bij toe- en uittreding van maatschapsleden;
 • Begeleiding bij overname en/of verkoop van je praktijk;
 • Het opstellen van contracten, zoals maatschapscontracten, huur- management- en aandeelhoudersovereenkomsten etc.;
 • Advies over de optimale ondernemingsstructuur;
 • Begeleiding bij het kopen of huren van een nieuwe vestiging;
 • Het verzorgen van begrotingen en prognoses;
 • Begeleiding bij een financieringsaanvraag;
 • Divers fiscaal advies, o.a. optimalisatie van de omzetbelasting;
 • Advies optimale inrichting van het salarishuis;
 • Advies over de beloningsstructuur van het personeel.

Benchmarktool

Ben jij ook wel eens benieuwd hoe jouw praktijk het doet in vergelijking met anderen? Zou het niet ideaal zijn als je dat snel en eenvoudig zou kunnen berekenen? Het kan!

Met onze benchmarktool voor fysiotherapiepraktijken vergelijk je eenvoudig je resultaten met andere praktijken. Volledig anoniem en gratis! Zie waar je in uitblinkt en waar er nog kansen liggen!

Ook voor fysio’s die (nog) geen klant zijn bij AccountAnders!

Het Fysio-team

Ons Fysio-team staat voor je klaar voor al jouw vragen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak onder het genot van een kopje koffie.

"Je administratie is een feestje, maar je moet wel zelf de confetti schieten!"
Dennis Henderiks
Financieel wijsneus
"Laat de zon maar schijnen op je administratie!"
Hediye Tinaztepe
Financieel wijsneus
"Jouw cijfers klinken als muziek in mijn oren."
Wouter de Laat
Wijsneus in opleiding
"A good accountant never makes mistrakes"
Ralf van Roosmalen
MKB Adviseur - Accountant
"Ik mag dan wel één van de oudste zijn, maar ik ben niet van de oude stempel."
Jeroen van der Heijden
Salarisadviseur

Voordelen AccountAnders

Benchmarkvergelijking

Benchmarkvergelijking

Ben je wel eens benieuwd hoe jouw fysiotherapiepraktijk presteert in vergelijking met anderen? Dit maken we inzichtelijk voor je met onze benchmarktool.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Wij snappen dat je lang niet altijd overdag toekomt aan je administratie. Daarom kun je ons ook ’s avonds en in het weekend gerust bellen.

Slimme technologie

Slimme technologie

Door slim gebruik te maken van de bestaande technologie, hebben wij koppelingen gerealiseerd tussen alle voor jou relevante softwarepakketten.

Zorgeloos ondernemen

Zorgeloos ondernemen

Je hebt graag het stuur zelf in handen. Met ons geavanceerde cockpit heb je altijd en overal inzicht in je actuele cijfers. Wel zo’n fijn gevoel!

Je adviseur kijkt mee

Je adviseur kijkt mee

Je administratie wordt verwerkt door je persoonlijke MKB-adviseur. We signaleren kansen en fiscale voordelen en bellen je dan ook direct!

Op de automatische piloot

Op de automatische piloot

Boekhouden is vanaf nu eenvoudig! Je verzorgt zelf declaraties en mailt je inkoopfacturen en bonnetjes naar ons. Je besparing van tijd en kosten is enorm.

Nieuwste fysio-blogs

Het belang van stuurinformatie voor fysiotherapiepraktijken tijdens en na de corona-crisis

Het belang van stuurinformatie is door de corona-crisis nog belangrijker geworden. Waar dien je als fysiotherapiepraktijk op te sturen tijdens en na de crisis? En hoe doe je dat?

Rekentool coronamaatregelen voor fysiopraktijken

Hoe pakt de ZN-regeling in combinatie met de NOW-regeling uit voor jouw fysiopraktijk? Wij hebben een rekentool voor je opgesteld op basis van de op dit moment bekende informatie.

Stuurinformatie analyseren van fysiotherapiepraktijken

Hoe kun je het rendement van je fysiopraktijk verbeteren? Goede stuurinformatie is essentieel. Maar welke informatie is belangrijk om inzichtelijk te maken en om goed te kunnen sturen? En hoe maak je dit dan inzichtelijk?

Tevreden klanten

 • Therapeuten houden niet van administratie! Dankzij de samenwerking met Fact4Fysio, wordt de boekhouding en salarisverwerking ze volledig uit handen genomen! Bij Fysiomanager weten we het maar al te goed: therapeuten willen behandelen! Alle administratieve zaken als boekhouding en salarisverwerking, komen per definitie op het tweede plan. Daarom zijn we blij dat we sinds 2015 samenwerken met Fact4Fsyio. Samen bieden we het product BoekhoudOntzorgd aan: een extra dienstverlening voor Fysiomanager-gebruikers. De specialisten van Fact4Fysio zorgen ervoor dat bij deze gebruikers de boekhouding geheel wordt ontzorgd. Fact4Fysio haalt alle benodigde informatie automatisch uit Fysiomanager; hierdoor hoeft de therapeut nauwelijks zelf nog iets te doen aan administratie, salaris-verwerking en ziekmeldingen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de kwaliteit van Fact4Fysio; dit zeggen we mede namens onze BoekhoudOntzorgd-klanten!

  Peter de Boer Fysiomanager
 • "Voorheen duurde het 8 maanden voordat de jaarcijfers bekend waren en maakte ik menig Excel-bestand om grip te hebben op de inkomsten, uitgaven en begrotingen. Sinds we overgestapt zijn naar AccountAnders, hebben we dagelijks inzicht in het reilen en zeilen van de financiële situatie in de praktijk!"

  Rob Poll
  Rob Poll FysioHellevoet
 • "We hebben in ‘AccountAnders’ een hele fijne partner gevonden. Communicatie is snel en direct en het financieel overzicht behouden we dankzij het aangeboden management dashboard. Digitale ondersteuning zorgt er zo voor dat we ons oog beter op de bal kunnen houden van datgene, wat wij echt belangrijk vinden."

  Edwin Glerum MSc.
  Edwin Glerum MSc. Reva Centre
 • "Onze systemen zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor je up-to-date inzicht krijgt. Dat geeft mij controle en overzicht. Wanneer je kunt benchmarken ‒ dankzij AccountAnders ‒ weet je beter waar je staat en aan welke knoppen je moet draaien. De meerwaarde van AccountAnders zit voor mij in hun begrip van mijn branche. Ik baseer mijn beslissingen nu op cijfers die up-to-date zijn. Ook niet onprettig: ze werken efficiënter en goedkoper, omdat ze veel geautomatiseerd hebben."

  Rogier Bos
  Rogier Bos Bos & Weide
 • "Onze snelle groei is mede mogelijk geworden doordat we een innovatieve organisatie zijn. Daarbij is een goede ondersteuning op financieel vlak onontbeerlijk. We zijn daarom op zoek gegaan naar een accountantskantoor dat ons volledig kan ondersteunen en ontzorgen. Bij deze zoektocht kwamen we AccountAnders tegen en tot op heden maken ze het vertrouwen dat we ze hebben gegeven iedere keer weer waar."

  Kees Smelt
  Kees Smelt Top Health Groep / De Haere
 • "Fijn bedrijf, wij hebben nu real-time managementinformatie met duidelijke overzichten. Het is fijn om elke week even in te loggen en te kijken hoe het met de praktijk staat. Ook de persoonlijke kwartaal-gesprekken zijn erg verhelderend, waardoor de juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor de toekomst, met financiële onderbouwing. Door hun concurrerende all-in-one prijzen komen wij ook niet voor verrassingen te staan."

  Jurian Donders
  Jurian Donders Fysio Donders
 • "Na een behoorlijk aantal accountants te hebben “versleten” hebben we nu eindelijk een bedrijf gevonden dat meedenkt, verstand van zaken heeft, altijd (echt altijd!) bereikbaar is, snel zaken oplost, een uiterst efficient, snel en makkelijk boekhoudsysteem heeft ingericht en ook nog superbetaalbaar is. Dus namens YorBody fysiotherapie franchise (gevestigd op 60 locaties in NL) zou ik zeggen: DOEN!"

  Peter Deutz
  Peter Deutz YorBody fysiotherapie
 • "Mijn declaraties komen automatisch in mijn boekhouding te staan, de inkoopzijde verloopt geautomatiseerd en de loonadministratie is volledig digitaal. Het personeel heeft een eigen inlog waarmee ze hun loonstroken kunnen zien en verlof kunnen aanvragen. Door AccountAnders ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie, betaal ik minder administratiekosten en heb ik meer inzicht in de cijfers van mijn praktijk."

  Rob Zeijen
  Rob Zeijen Praktijk Dommelen
 • “Naast de administratie en rapportages is AccountAnders een uitstekende partij die ons vlekkeloos door de hele overname loodste. Voor zo’n overname heb je naast financiële ook juridische en fiscale kennis nodig. De automatisering van de boekhouding leverde ons meteen al een besparing op van zo’n € 5.000 aan ICT-licenties. We hebben met de fusie ook direct een nieuwe website en huisstijl gelanceerd, waarmee we we ook door AccountAnders zijn ontzorgt.”

  Rienk Post
  Rienk Post C-enter

Hoezo anders?

Wij zijn jong, fris en pakken het 8x anders aan. Wat je daar van merkt, hebben wij vastgelegd in acht concrete beloften. Benieuwd naar onze 8xAnders garantie?

Lees meer >>

Bereken maandabonnement


AccountAnders

Administratie

Inkoopfacturen
Verkoopfacturen
Aangifte(s) omzetbelasting
Loonstroken per maand
Twinfield abonnement
Onbeperkt administratie support
Extra diensten

AccountAnders

Fiscaal / Advies

Accountant
MKB Adviseur
Fiscalist
Aangifte IB (ondernemer)
Aangifte IB (partner)
Aangifte(s) VPB
HR Module

AccountAnders

Rapportage

Jaarrekening werkmaatschappij
Jaarrekening holding
Bespreking jaarrekening
Basis cockpit
Maatwerk cockpit
Benchmark
Publicatiestukken


Totaalbedrag per maand
Kennismaken?

  Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.