voorsprong-begint-met-vertrouwen

Voorsprong begint met vertrouwen.

Vertrouwen is ons bestaansrecht. We doen er alles aan om jou zo eerlijk en betrouwbaar van dienst te zijn. Daarom zijn onze mensen en is ons kantoor aangesloten bij autoriteiten zoals de NBA, SRA en RB. Zo kunnen we onze kwaliteit onafhankelijk waarborgen.

Erkende en vertrouwde accountants en belastingadviseurs: NBA, SRA & RB

logo-nba-

NBA
Registeraccountants

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). De accountants van AccountAnders staan hier ook geregistreerd.

Meer over NBA >

SRA
Geborgd kwaliteitssysteem

SRA verenigt accountants- en advieskantoren. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren (o.a. AccountAnders). Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren. SRA staat voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.

Meer over SRA >

RB
Register Belastingadviseur

Het Register Belastingadviseurs (RB) is dé beroepsvereniging van belastingadviseurs. De Register Belastingadviseur is een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. De belastingadviseurs van AccountAnders en ESJ (moederbedrijf van AccountAnders) zijn hierbij aangesloten.

Meer over RB >

ESF
Europees
Sociaal Fonds

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) heeft als taak om de economische en sociale samenhang in Europa te versterken door het vinden van werk en het overstappen naar een nieuwe baan makkelijker te maken. De doelen zijn: verbetering van het werkgelegenheidsniveau, de kwaliteit van banen en integratie op de arbeidsmarkt.

Meer over ESF >

Hoezo anders?

Hoezo anders?

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom een keer langs!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Kennismaken?

    Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.