Voorsprong door verbinding.

Je bent ondernemer en wilt investeren. Bij banken loop je tegen een dichte deur, net als veel andere ondernemers. Daarom is er crowdfunding, dat brengt je veel meer dan alleen financiering. Wij bieden ondernemers alles wat nodig is voor een succesvolle campagne. Is jouw plan geschikt voor crowdfunding? Doe onze quick scan.

Quick Scan

Wil je investeren en loop je bij banken tegen een dichte deur? Wil je profiteren van de vele voordelen die crowdfunding biedt? Doe de Quick Scan om te weten of jouw plan geschikt is voor crowdfunding!

Hoe werkt het?

Strategie

Zonder een scherp gedefinieerd doel geen succes. We starten met een scan van jouw idee, stellen de kapitaalbehoefte vast en doen een haalbaarheidsanalyse. Is crowdfunding een geschikt middel voor jou? Is er genoeg animo om je idee te funden? Alleen als we er samen in geloven werken we het uit in een Lean Crowdfunding Model. Hierin werken wij je propositie uit, selecteren de optimale vorm van crowdfunding en maken een shortlist van geschikte platforms. Dit is de eerste en meest cruciale stap naar een succesvolle funding.

Ontwikkeling

In deze fase gaan we aan de slag om de gestelde doelen te behalen. We vertalen het Lean Crowdfunding Model naar een concreet ondernemingsplan. Bij veel platforms is een gedegen financiële onderbouwing van cruciaal belang. Samen maken we een investeringsplan, exploitatiebegroting, liquiditeitsbegroting en financieringsplan. Als dit staat, selecteren we het platform dat het beste bij jou past, bereiden samen je pitch voor en zorgen voor het aanmeldingsproces bij het platform. Wij kennen de platforms en weten wat ze belangrijk vinden.

Beweging

Na de toelating op het platform draait alles om het in beweging brengen van de crowd. Met het Campagne Model rollen we dit succesvol uit. Met onze social media campagnes brengen we jouw netwerk in beweging. Onze persberichten zorgen voor bekendheid in de (lokale) media en met een gerichte social media campagne worden ook je volgers enthousiast. Wij weten wat er nodig is voor een succesvolle funding en voorzien je graag van nodige tips en tricks. Ben jij er klaar voor?

Hoezo anders?

Hoezo anders?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Kennismaken?

    Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.