Sneller loonverwerken met snelinvoer in Nmbrs

 In Blogs, Salaris/HRM

Door optimaal efficiënt te zijn in NMBRS kunnen wij jou als klant verzekeren dat we binnen de prijsafspraken blijven met de loonverwerkingen. Intern zijn wij onze werkprocessen continu aan het verbeteren. Maar ook jij kunt hier aan bijdragen.

Laat het systeem vóór jou werken door mutaties gelijk via het NMBRS portaal door te geven. Wij ontvangen dan jouw gegevens direct in het systeem en kunnen eventuele opvallende invoeren met jou afstemmen. Dit voorkomt fouten en bevorderd snelheid in het verloningsproces doordat er minder correspondentie ontstaat over (ontbrekende) gegevens die per mail zijn ontvangen.

In NMBRS bij de dashlet “mutatieformulieren indienen” staan verschillende formulieren klaar om jouw mutaties in te voeren. Wanneer je niet zeker bent of je het goed hebt ingevoerd kun je ook altijd een toelichting geven via het tekstblok “opmerkingen”.

Dashlet mutatieformulieren indienen

We kunnen zelfs mutatieformulieren voor jou op maat maken. Dit is handig als jouw mutaties te specifiek zijn voor de standaard mogelijkheden in het systeem.

Neem direct contact op voor de mogelijkheden en uitleg om efficiënter, minder foutgevoelig en bovenal GRATIS je mutaties direct in te voeren via het Nmbrs portal.

Mis geen slimme tips meer!

Volg onze LinkedIn pagina of meld je hieronder aan voor de digitale nieuwsbrief!


    Lees meer tips in de laatste blogs:

    Recent Posts
    Kennismaken?

      Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.