Hoe werkt het?

 • Zo eenvoudig is het!

  Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig. Jij mailt je facturen en bonnen en bent klaar. Wij koppelen de bank, je kassasysteem en richten je salarisadministratie in. Zo houd jij meer tijd vrij voor ondernemen!

 • Jouw adviseur kijkt mee

  Bij ons krijg je een persoonlijke mkb-adviseur die jou en jouw onderneming begrijpt. Bij vragen of kansen bellen, mailen of appen we je direct!

 • Sturen op actuele cijfers

  Je hebt graag het stuur in eigen handen. Wij zorgen ervoor dat je kunt ondernemen op basis van actuele cijfers. Door middel van ons handige financiële cockpit heb je altijd en overal inzicht in je cijfers.

Branche-specifieke oplossingen

Fysiopraktijken

Onze Fysio-oplossing zorgt ervoor dat fysiopraktijken minder tijd kwijt zijn aan hun administratie en besparen op administratiekosten. Lees verder

Tandartspraktijken

Wij hebben een unieke koppeling gemaakt waarmee de administratie van jouw tandartspraktijk bijna volledig is geautomatiseerd. Lees verder

Verenigingen & Stichtingen

Wij optimaliseren het financiële proces van je vereniging en stichting. Hierdoor kost dit minder tijd, heb je minder kosten en krijg je meer inzicht. Lees verder

Rijscholen

AccountAnders neemt die (vervelende) administratie graag van jou over. Hierdoor heb jij meer tijd voor je leerlingen en kan jij je richten op zaken die geld opleveren! Lees verder

Jouw branche?

Staat jouw branche er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Onze brancheoplossingen groeien snel! Wellicht staat jouw branche er binnenkort ook tussen. Neem contact op

Hoezo anders?

Hoezo anders?

Online cockpit

Je hebt graag de regie binnen je onderneming. Wij zorgen ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent. Doormiddel van de online cockpit heb je altijd en overal inzicht in je cijfers. Zo weet je bijvoorbeeld hoeveel belastingen je moet betalen en hoeveel er onder aan de streep over blijft.

Tevreden klanten

 • “We vinden het prettig om met een partner te werken die ons online DNA begrijpt en vanuit hun expertise ons kan ontzorgen en adviseren. Wij kunnen ons daardoor richten op de zaken die voor ons belangrijk zijn: ontwikkeling van ons platform en groei in Europa. Wij realiseren dit jaar een groei van ruim 200% zonder ons zorgen te moeten maken over de financiële administratie. Dat is in goed handen bij onze experts van AccountAnders."

  Walter Hueber
  Walter Hueber Cammio
 • "AccountAnders denkt met ons mee door, op basis van cijfers en hun ervaringen, ons bedrijf vooruit te helpen. Zij hebben door hun ervaring andere invalshoeken en komen vaak met waardevolle ideeën. Daarnaast waren wij het afgelopen jaar blij verrast met de uitkomsten van de InControl-Scan die AccountAnders heeft uitgevoerd. De scan heeft ertoe geleid dat wij ruim €50.000 aan sociale premies hebben terug ontvangen van de belastingdienst."

  Björn Voogt
  Björn Voogt VP&A Groep
 • “Naast de administratie en rapportages is AccountAnders een uitstekende partij die ons vlekkeloos door de hele overname loodste. Voor zo’n overname heb je naast financiële ook juridische en fiscale kennis nodig. De automatisering van de boekhouding leverde ons meteen al een besparing op van zo’n € 5.000 aan ICT-licenties. We hebben met de fusie ook direct een nieuwe website en huisstijl gelanceerd, waarmee we we ook door AccountAnders zijn ontzorgt.”

  Rienk Post
  Rienk Post C-enter
 • "Mijn declaraties komen automatisch in mijn boekhouding te staan, de inkoopzijde verloopt geautomatiseerd en de loonadministratie is volledig digitaal. Het personeel heeft een eigen inlog waarmee ze hun loonstroken kunnen zien en verlof kunnen aanvragen. Door AccountAnders ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie, betaal ik minder administratiekosten en heb ik meer inzicht in de cijfers van mijn praktijk."

  Rob Zeijen
  Rob Zeijen Praktijk Dommelen
 • “Het digitaal aanleveren van de inkoop- en verkoopfacturen levert een enorme tijdsbesparing op. De cijfers zijn altijd up to date en door de Cloud-oplossing overal benaderbaar. Tevens is de financiële administratie gekoppeld aan een online dashboard waarin onze begroting van de komende jaren is opgenomen. Hierdoor kunnen we de resultaten heel eenvoudig vergelijken met onze doelstellingen. Daarnaast is het leuk samenwerken met het jonge enthousiast team van AccountAnders. “

  Maurice Konings
  Maurice Konings Artu Napoli
 • "Waar we vroeger een factuur soms wel drie of vier keer in handen hadden en elke uitgaande rekening apart betaalden, daar hoeven we een factuur nu slechts in te scannen en op te sturen naar AccountAnders. That`s it. Het is niet alleen pure tijdwinst, je hebt met een druk op de knop een actueel inzicht in al je cijfers. AccountAnders is een accountantskantoor van deze tijd - vlot, ze hebben veel kennis in huis en ze willen je echt helpen."

  Adriaan Schuller
  Adriaan Schuller De Zilvermeeuw
 • “Wat is er handiger dan alles onder te kunnen brengen bij één partij? Websiteontwikkeling, marketingadvies én de administratie!” De administratie gebeurt geheel online en wordt realtime bijgewerkt. “Deze moderne manier bespaart mij veel tijd en past goed bij dit online platform.”

  Bart van Baal
  Bart van Baal LangerLageBijtelling.nl
 • Sinds enkele jaren maak ik naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van AccountAnders. Ik ben een bezig baasje, met telkens nieuwe ideeën, het echte ondernemerstype zeg maar. AccountAnders speelt daar uitstekend op in. De contacten zijn persoonlijk, oprecht en vol interesse. Men reageert buitengewoon snel op vragen, ongeacht het medium dat ik daarvoor gebruik. Ik zie mijn contactpersonen zo vaak als nodig en krijg altijd de indruk dat iedere klant telt en waarde krijgt voor zijn geld. De kosten zijn echt niet buitensporig hoog en altijd inzichtelijk. Met AccountAnders heb ik echt de juiste partner gevonden voor al mijn activiteiten, een echte aanrader!

  Tom Dooge
  Tom Dooge Ondernemer
 • "We hebben in ‘AccountAnders’ een hele fijne partner gevonden. Communicatie is snel en direct en het financieel overzicht behouden we dankzij het aangeboden management dashboard. Digitale ondersteuning zorgt er zo voor dat we ons oog beter op de bal kunnen houden van datgene, wat wij echt belangrijk vinden."

  Edwin Glerum MSc.
  Edwin Glerum MSc. Reva Centre
 • "Voorheen duurde het 8 maanden voordat de jaarcijfers bekend waren en maakte ik menig Excel-bestand om grip te hebben op de inkomsten, uitgaven en begrotingen. Sinds we overgestapt zijn naar AccountAnders, hebben we dagelijks inzicht in het reilen en zeilen van de financiële situatie in de praktijk!"

  Rob Poll
  Rob Poll FysioHellevoet

Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken hieronder je maandabonnement!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Bereken maandabonnement


AccountAnders

Administratie

Inkoopfacturen
Verkoopfacturen
Aangifte(s) omzetbelasting
Aangifte(s) ICP
Loonstroken per maand
Onbeperkt administratie support
Extra diensten

AccountAnders

Fiscaal / Advies

Accountant
MKB Adviseur
Fiscalist
Aangifte IB (ondernemer)
Aangifte IB (partner)
Aangifte(s) VPB
HR Module

AccountAnders

Rapportage

Jaarrekening werkmaatschappij
Jaarrekening holding
Bespreking jaarrekening
Basis cockpit
Maatwerk cockpit
Publicatiestukken


Totaalbedrag per maandKennismaken?

  Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.