Accountant Oudenbosch? AccountAnders!

Administratie / Boekhouding

De rol van de accountant of boekhouder is belangrijk voor u als ondernemer. Hij/zij heeft de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw jaarrekening. Tevens is hij inzetbaar voor controlewerkzaamheden. Hij kan uw cijfers met u bespreken en de jaarrekeningen uit het verleden controleren. Onze boekhouders worden geselecteerd op een gedegen vakkennis én het juiste DNA. Dat houdt in dat ze ondernemerschap combineren met de cijfers. Zo heeft u niet alleen een gesprek over de risico’s maar juist vooral over de kansen. We noemen deze functie dan ook liever MKB-Adviseur.

Oudenbosch

AccountAnders is gevestigd in Zevenbergen, in de buurt van Oudenbosch in Noord-Brabant. Onze financieel medewerkers houden zich hier bezig met de administratie en boekhouding van onze klanten. Doordat wij een online cloud-accountant zijn blijft ons werkgebied niet beperkt tot Brabant. Zo hebben we klanten in alle hoeken van het land. Met de nieuwste accountancy-softwarepakketten en de implementatie van slimme koppelingen kunnen we een hoop tijd besparen. En dat ziet u terug in de prijs. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Bereken het direct via onze configurator. Deze vindt u hier >>

Accountant vaste prijs

Dagelijks helder inzicht in uw administratie

Uw administratie vormt het hart van uw onderneming. Daarom zoekt u een partner die dit op een kwalitatief hoogwaardige manier voor u verwerkt. Onze accountants, fiscalisten en financiële experts geven uw administratie de aandacht die het verdient. Door de administratie niet slechts één keer per jaar, maar dagelijks te verwerken hebben we grip op uw zaken en kunt u sturen op basis van actuele cijfers met ons unieke financiële dashboard.
Lees meer >>

Besparen

Natuurlijk hecht u waarde aan hoogwaardige kwaliteit en een goede service, maar een scherpe prijs is ook belangrijk. Daarom garanderen wij u de scherpste prijs. Dit kunnen we waarmaken door een geavanceerd en vergaand geautomatiseerd proces dat een enorm efficiënte verwerking mogelijk maakt. Het team van backoffice-specialisten werkt dagelijks aan nog meer efficiëncy. Het voordeel is voor u!
Bereken direct uw besparing >>

Accountant vaste prijs
Accountant vaste prijs

Accountant Oudenbosch? AccountAnders!

Naast uw accountantswerk kunnen wij u nog veel meer uit handen nemen. Wij ondersteunen u in alles wat u nodig heeft om succesvol te ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze HRM-, Marketing- en Crowdfundingspecialisten. Niet alleen in Oudenbosch, maar in heel Nederland.
Neem contact met ons op >>

Tevreden klanten

 • “We vinden het prettig om met een partner te werken die ons online DNA begrijpt en vanuit hun expertise ons kan ontzorgen en adviseren. Wij kunnen ons daardoor richten op de zaken die voor ons belangrijk zijn: ontwikkeling van ons platform en groei in Europa. Wij realiseren dit jaar een groei van ruim 200% zonder ons zorgen te moeten maken over de financiële administratie. Dat is in goed handen bij onze experts van AccountAnders."

  Walter Hueber
  Walter Hueber Cammio
 • "AccountAnders denkt met ons mee door, op basis van cijfers en hun ervaringen, ons bedrijf vooruit te helpen. Zij hebben door hun ervaring andere invalshoeken en komen vaak met waardevolle ideeën. Daarnaast waren wij het afgelopen jaar blij verrast met de uitkomsten van de InControl-Scan die AccountAnders heeft uitgevoerd. De scan heeft ertoe geleid dat wij ruim €50.000 aan sociale premies hebben terug ontvangen van de belastingdienst."

  Björn Voogt
  Björn Voogt VP&A Groep
 • “Naast de administratie en rapportages is AccountAnders een uitstekende partij die ons vlekkeloos door de hele overname loodste. Voor zo’n overname heb je naast financiële ook juridische en fiscale kennis nodig. De automatisering van de boekhouding leverde ons meteen al een besparing op van zo’n € 5.000 aan ICT-licenties. We hebben met de fusie ook direct een nieuwe website en huisstijl gelanceerd, waarmee we we ook door AccountAnders zijn ontzorgt.”

  Rienk Post
  Rienk Post C-enter
 • "Mijn declaraties komen automatisch in mijn boekhouding te staan, de inkoopzijde verloopt geautomatiseerd en de loonadministratie is volledig digitaal. Het personeel heeft een eigen inlog waarmee ze hun loonstroken kunnen zien en verlof kunnen aanvragen. Door AccountAnders ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie, betaal ik minder administratiekosten en heb ik meer inzicht in de cijfers van mijn praktijk."

  Rob Zeijen
  Rob Zeijen Praktijk Dommelen
 • “Het digitaal aanleveren van de inkoop- en verkoopfacturen levert een enorme tijdsbesparing op. De cijfers zijn altijd up to date en door de Cloud-oplossing overal benaderbaar. Tevens is de financiële administratie gekoppeld aan een online dashboard waarin onze begroting van de komende jaren is opgenomen. Hierdoor kunnen we de resultaten heel eenvoudig vergelijken met onze doelstellingen. Daarnaast is het leuk samenwerken met het jonge enthousiast team van AccountAnders. “

  Maurice Konings
  Maurice Konings Artu Napoli
 • "Waar we vroeger een factuur soms wel drie of vier keer in handen hadden en elke uitgaande rekening apart betaalden, daar hoeven we een factuur nu slechts in te scannen en op te sturen naar AccountAnders. That`s it. Het is niet alleen pure tijdwinst, je hebt met een druk op de knop een actueel inzicht in al je cijfers. AccountAnders is een accountantskantoor van deze tijd - vlot, ze hebben veel kennis in huis en ze willen je echt helpen."

  Adriaan Schuller
  Adriaan Schuller De Zilvermeeuw
 • “Wat is er handiger dan alles onder te kunnen brengen bij één partij? Websiteontwikkeling, marketingadvies én de administratie!” De administratie gebeurt geheel online en wordt realtime bijgewerkt. “Deze moderne manier bespaart mij veel tijd en past goed bij dit online platform.”

  Bart van Baal
  Bart van Baal LangerLageBijtelling.nl
 • "Na een behoorlijk aantal accountants te hebben “versleten” hebben we nu eindelijk een bedrijf gevonden dat meedenkt, verstand van zaken heeft, altijd (echt altijd!) bereikbaar is, snel zaken oplost, een uiterst efficient, snel en makkelijk boekhoudsysteem heeft ingericht en ook nog superbetaalbaar is. Dus namens YorBody fysiotherapie franchise (gevestigd op 60 locaties in NL) zou ik zeggen: DOEN!"

  Peter Deutz
  Peter Deutz YorBody fysiotherapie
 • "Fijn bedrijf, wij hebben nu real-time managementinformatie met duidelijke overzichten. Het is fijn om elke week even in te loggen en te kijken hoe het met de praktijk staat. Ook de persoonlijke kwartaal-gesprekken zijn erg verhelderend, waardoor de juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor de toekomst, met financiële onderbouwing. Door hun concurrerende all-in-one prijzen komen wij ook niet voor verrassingen te staan."

  Jurian Donders
  Jurian Donders Fysio Donders
 • "Onze snelle groei is mede mogelijk geworden doordat we een innovatieve organisatie zijn. Daarbij is een goede ondersteuning op financieel vlak onontbeerlijk. We zijn daarom op zoek gegaan naar een accountantskantoor dat ons volledig kan ondersteunen en ontzorgen. Bij deze zoektocht kwamen we AccountAnders tegen en tot op heden maken ze het vertrouwen dat we ze hebben gegeven iedere keer weer waar."

  Kees Smelt
  Kees Smelt Top Health Groep / De Haere

Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken je maandabonnement online!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Kennismaken?

  Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.