Accountant Made? AccountAnders!

Administratie / Boekhouding

De rol van de accountant of boekhouder is belangrijk voor u als ondernemer. Hij/zij heeft de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw jaarrekening. Tevens is hij inzetbaar voor controlewerkzaamheden. Hij kan uw cijfers met u bespreken en de jaarrekeningen uit het verleden controleren. Onze boekhouders worden geselecteerd op een gedegen vakkennis én het juiste DNA. Dat houdt in dat ze ondernemerschap combineren met de cijfers. Zo heeft u niet alleen een gesprek over de risico’s maar juist vooral over de kansen. We noemen deze functie dan ook liever MKB-Adviseur.

Made

AccountAnders is gevestigd in Zevenbergen, in de buurt van Made in Noord-Brabant. Onze financieel medewerkers houden zich hier bezig met de administratie en boekhouding van onze klanten. Doordat wij een online cloud-accountant zijn blijft ons werkgebied niet beperkt tot Brabant. Zo hebben we klanten in alle hoeken van het land. Met de nieuwste accountancy-softwarepakketten en de implementatie van slimme koppelingen kunnen we een hoop tijd besparen. En dat ziet u terug in de prijs. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Bereken het direct via onze configurator. Deze vindt u hier >>

Accountant vaste prijs

Dagelijks helder inzicht in uw administratie

Uw administratie vormt het hart van uw onderneming. Daarom zoekt u een partner die dit op een kwalitatief hoogwaardige manier voor u verwerkt. Onze accountants, fiscalisten en financiële experts geven uw administratie de aandacht die het verdient. Door de administratie niet slechts één keer per jaar, maar dagelijks te verwerken hebben we grip op uw zaken en kunt u sturen op basis van actuele cijfers met ons unieke financiële dashboard.
Lees meer >>

Besparen

Natuurlijk hecht u waarde aan hoogwaardige kwaliteit en een goede service, maar een scherpe prijs is ook belangrijk. Daarom garanderen wij u de scherpste prijs. Dit kunnen we waarmaken door een geavanceerd en vergaand geautomatiseerd proces dat een enorm efficiënte verwerking mogelijk maakt. Het team van backoffice-specialisten werkt dagelijks aan nog meer efficiëncy. Het voordeel is voor u!
Bereken direct uw besparing >>

Accountant vaste prijs
Accountant vaste prijs

Accountant Made? AccountAnders!

Naast uw accountantswerk kunnen wij u nog veel meer uit handen nemen. Wij ondersteunen u in alles wat u nodig heeft om succesvol te ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze HRM-, Marketing- en Crowdfundingspecialisten. Niet alleen in Made, maar in heel Nederland.
Neem contact met ons op >>

Tevreden klanten

 • “We vinden het prettig om met een partner te werken die ons online DNA begrijpt en vanuit hun expertise ons kan ontzorgen en adviseren. Wij kunnen ons daardoor richten op de zaken die voor ons belangrijk zijn: ontwikkeling van ons platform en groei in Europa. Wij realiseren dit jaar een groei van ruim 200% zonder ons zorgen te moeten maken over de financiële administratie. Dat is in goed handen bij onze experts van AccountAnders."

  Walter Hueber
  Walter Hueber Cammio
 • "AccountAnders denkt met ons mee door, op basis van cijfers en hun ervaringen, ons bedrijf vooruit te helpen. Zij hebben door hun ervaring andere invalshoeken en komen vaak met waardevolle ideeën. Daarnaast waren wij het afgelopen jaar blij verrast met de uitkomsten van de InControl-Scan die AccountAnders heeft uitgevoerd. De scan heeft ertoe geleid dat wij ruim €50.000 aan sociale premies hebben terug ontvangen van de belastingdienst."

  Björn Voogt
  Björn Voogt VP&A Groep
 • “Het digitaal aanleveren van de inkoop- en verkoopfacturen levert een enorme tijdsbesparing op. De cijfers zijn altijd up to date en door de Cloud-oplossing overal benaderbaar. Tevens is de financiële administratie gekoppeld aan een online dashboard waarin onze begroting van de komende jaren is opgenomen. Hierdoor kunnen we de resultaten heel eenvoudig vergelijken met onze doelstellingen. Daarnaast is het leuk samenwerken met het jonge enthousiast team van AccountAnders. “

  Maurice Konings
  Maurice Konings Artu Napoli
 • "Waar we vroeger een factuur soms wel drie of vier keer in handen hadden en elke uitgaande rekening apart betaalden, daar hoeven we een factuur nu slechts in te scannen en op te sturen naar AccountAnders. That`s it. Het is niet alleen pure tijdwinst, je hebt met een druk op de knop een actueel inzicht in al je cijfers. AccountAnders is een accountantskantoor van deze tijd - vlot, ze hebben veel kennis in huis en ze willen je echt helpen."

  Adriaan Schuller
  Adriaan Schuller De Zilvermeeuw
 • “Wat is er handiger dan alles onder te kunnen brengen bij één partij? Websiteontwikkeling, marketingadvies én de administratie!” De administratie gebeurt geheel online en wordt realtime bijgewerkt. “Deze moderne manier bespaart mij veel tijd en past goed bij dit online platform.”

  Bart van Baal
  Bart van Baal LangerLageBijtelling.nl
 • Sinds enkele jaren maak ik naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van AccountAnders. Ik ben een bezig baasje, met telkens nieuwe ideeën, het echte ondernemerstype zeg maar. AccountAnders speelt daar uitstekend op in. De contacten zijn persoonlijk, oprecht en vol interesse. Men reageert buitengewoon snel op vragen, ongeacht het medium dat ik daarvoor gebruik. Ik zie mijn contactpersonen zo vaak als nodig en krijg altijd de indruk dat iedere klant telt en waarde krijgt voor zijn geld. De kosten zijn echt niet buitensporig hoog en altijd inzichtelijk. Met AccountAnders heb ik echt de juiste partner gevonden voor al mijn activiteiten, een echte aanrader!

  Tom Dooge
  Tom Dooge Ondernemer
 • "We hebben een jong en enthousiast team en we zijn echt een bedrijf van de toekomst. We helpen de ondernemer, zodat die zich kan focussen op zijn eigen werk, terwijl hij toch altijd actueel inzicht heeft. Dat vind ik mooi."

  Hediye Tinaztepe
  Hediye Tinaztepe Financieel wijsneus
 • Gardenista over de totstandkoming van de website die is ontwikkeld door AccountAnders: "Wij hebben ervaren dat AccountAnders heel goed begreep dat wij met een first impression meteen de gevoelige snaar moesten raken bij zowel de professional die zich in wil schrijven als deelnemer als de toekomstige bezoekers van het evenement."

  Gardenista Onderdeel van KMTP/Groei & Bloei
 • "Vrijheid in mijn werk, verantwoordelijkheden en de ruimte om te doen wat ik leuk vind in brede zin. Dat maakt het werken bij AccountAnders voor mij onwijs leuk. Daarbij zorgen jonge, ambitieuze en enthousiaste collega's voor een informele en gezellige sfeer op kantoor en tijdens de vele borrels en uitjes. Dit maakt AccountAnders voor mij een unieke werkgever in deze branche!"

  Melissa Fens
  Melissa Fens Financieel wijsneus
 • "Ik werk met veel plezier voor AccountAnders in een leuk en enthousiast team! Door flexibele werktijden vind ik een goede balans tussen werk en mijn gezin privé. De werkzaamheden zijn afwisselend (met veel zelfstandigheid) en mijn collega’s staan altijd klaar om te helpen."

  Lydia Maes
  Lydia Maes Administratie wijsneus

Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken je maandabonnement online!

T. 085-7608500 | E. info@accountanders.nl

Kennismaken?

  Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.