Wij zijn opgegroeid in het digitale tijdperk. Geen papieren rompslomp en vervelende fax geluiden meer. Alles veilig digitaal in de cloud en 24/7 benaderbaar!

Nerd-alert: wij houden van cijfers en het liefst gaan wij non-stop door met het verwerken en analyseren van jouw financiële gegevens.

We Doen Niet Anders dan alles digitaal. Voortdurend zijn we op zoek naar (digitale) innovaties in ons vakgebied. Zo zorgen wij ervoor dat jij blijft samenwerken met het meest vooruitstrevende accountantskantoor.

De jaarrekening is geschiedenis, wij geloven in actueel inzicht in jouw financiële situatie. De cijfers verwerken wij in een online dashboard waarin je op ieder moment van de dag kunt zien hoe jouw onderneming er financieel voor staat.

Oke, we geven het toe: onze branche is een beetje saai. Maar wij zijn jong, Anders, een beetje gek en houden van een geintje. Zo blijft het werken een feestje en is geen dag hetzelfde!

Als ondernemer moet je grip houden op je kosten. Dat begrijpen wij. Daarom werken wij met vaste en scherpe tarieven zodat je precies weet waar je aan toe bent. We gaan zelfs zo ver dat je online je maandprijs kan berekenen. 100% prijstransparantie noemen wij dat.

Wij dromen van ondernemen zonder boekhouden. Daarom is het enige dat jij hoeft te doen: je facturen scannen en naar ons mailen. Wij zorgen voor de rest. Zo hou jij veel meer tijd over voor je onderneming.

Bij ons krijg je een persoonlijke mkb-adviseur die jou en jouw onderneming begrijpt. Goed bereikbaar en altijd in voor een kopje koffie.

Kennismaken?

    Vul hieronder je gegevens om een kopje koffie in te plannen of ga naar onze contactpagina.